Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonto minussa: Transsitanssi ja Arkaainen laulu (täynnä)

28.5.2021 klo 16:00 - 30.5.2021 klo 15:00

Luonto minussa-kurssi on luontoyhteyden viikonloppu transsitanssin ja arkaainen laulun kautta, jonka vietämme Pohjois-Karjalassa, Kolin maisemissa, metsän sylissä.
Viikonloppu on avoin kaikille ja aikaisempaa kokemusta ei tarvita.
Transsitanssi on kokemus muuntumisesta ja yhteydestä. Rummun ja laulun ja/tai luonnon äänien kannustamana voimme löytää luontomme jokaisessa liikkeessä, jokaisessa hengenvedossa. Transsitanssi on voimakas kutsu palata kotiin – löytää luontomme ihmeellisestä ihmiskehosta.
Transsitanssin kautta pääsemme kokemaan luonnon parantavaa viisautta. Henkilökohtaisen prosessin käynnistyessä keho avautuu, oppii päästämään irti ja löytää reitin luovuuden lähteille. Energian virratessa kehomme lävitse saamme rohkeutta kokea ja nähdä sisäisen maailmamme todellisuutta.
Arkaainen laulu syntyy oman ruumin yhteydestä, osana transsitanssin ilmaisusta, vahvasta yhteydestä omaan juureen, jonka kautta kehollistamme olevamme osaa pitkästä esivanhempien ketjusta ja luonnon voimista.
Tietoisuus kehosta, sielusta ja luonnosta kietoutuvat transsitanssissa ja arkaaisen laulussa ajattomaan tilaan, jossa oma voimasi on lupa ilmentää itseään vapaasti.
Viikonlopun aikana teemme retken Kolin pyhiin paikkoihin.
Kurssin aikana majoitumme ihanassa Kolin Keitaan majatalossa, jossa lisäksi tarjolla terveellistä ja maukasta kasvisruokaa ja sauna joka ilta.
Retriitin hinta:
Opettajalle: 165€, sisältää opetusta ja muu retriitin ohjelma.
Kolin Keitaalle: 160€ sisältää majoitus ja ruoat perjantaista sunnuntaihin sekä sauna. Maksu paikan päällä.
Ilmoittaudu maksamalla Juurakon voiman verkkokaupan kautta https://holvi.com/shop/juurakonvoima/
>>>>Paikat rajoitetusti<<<<
RETRIITIN OPETTAJA
Gabriela Ariana: Esivanhempien ja luonnon perinnetiedon kantaja ja opettaja, kehoterapeutti, ekologinen taiteilija, tanssi -ja joogaopettaja, perinnelaulaja, siirtymäriitien taitaja-mm.saattohoitaja, perinteinen pre -ja postpartum hoitaja. Chilestä kotoisin, kolmen lasten äiti. Gabrielalla on yli 23 vuotta kokemusta työssään. Lisätiedot hänen työstä: https://gabrielaariana.com

Tiedot

Alkaa:
28.5.2021 klo 16:00
Loppuu:
30.5.2021 klo 15:00

Tapahtumapaikka

Kolin Keidas, Ylä-kolintie 12 B, 83960 Lieksa
Ylä-kolintie 12 B
Lieksa, 83960 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
www.kolinkeidas.com